Pitanja i odgovori
Priređivač nagradne igre je Nelt CO d.o.o
Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev Kosova, koja ispune sve uslove iz Pravila nagradne igre. Učesnici ne mogu biti saradnici i predstavnici Priređivača, proizvođača Proizvoda, lica povezana sa Priređivačem, članovi njihovih porodica, kao ni zaposleni i druga pravna lica i/ili individualni preduzetnici koji su povezani sa organizacijom i realizacijom nagradne igre, kao ni članovi njihovih porodica.
Nagradna igra počinje 01.02.2018. godine i traje do 02.03.2018. godine
U periodu trajanja nagradne igre najpre u maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srbije:kupi najmanje jedan proizvod, Twix 50gr promotivno pakovanje koje u sebi sadrži jedinstveni kod i do kraja nagradne igre sačuva fiskalni račun o toj kupovini, kao i samo promotivno pakovanje sa kodom i u toku nagradne igre postupi na jedan od sledeća dva načina:
1) putem interneta pristupi stranici www.twix.rs:
  • do 23.59h dana 01.03.2018.g. na predviđenom mestu na internet stranici www.twix.rs unese kod koji je pronašao u Twix promotivnom pakovanju
  • ukoliko je uneti kod validan i prođe proveru, učesniku će nakon obaveštenja o uspešno unetom kodu biti omogućeno da unese i svoje ime i prezime i telefon kao i da se saglasi i prihvati ova Pravila nagradne igre koja će biti dostupna na internet stranici
  • ili
    2) do 23.59h dana 01.03.2018.g. putem SMS poruke na kratki broj: 6600 pošalje SMS poruku sledeće sadržine: kod iz pakovanja(razmak)ime i prezime
  • ukoliko je uneti kod validan i prodje proveru učesnik će primiti povratnu poruku sa sledećim tekstom: “Uspešna prijava! Hvala na učešću. Pravila nagradne igre na www.twix.rs “ .
  • Ukoliko kod nije validan učesnik će dobiti poruku sa sledećim tekstom: “Neuspešna prijava.Pokušaj ponovo.
  • Cena SMS poruke je: za Telekom i Telenor 3,6rsd, za Vip Mobile 3,48 rsd.
Jedinstveni kod je kombinacija brojeva i slova koji se nalazi unutar promotivnog pakovanja Twix 50gr sa oznakom „OSVOJI VREDNE NAGRADE“ .
Da, potrebno je sačuvati fiskalni račun o toj kupovini, kao I samo promotivno pakovanje, jer priređivač zadržava pravo da ga u slučaju potrebe za proverom traži na uvid od učesnika.
Jedan učesnik može uneti više jedinstvenih kodova, i time povećati šansu za osvajanje nagrade, ali jedan učesnik može osvojiti samo jednu dnevnu nagradu I glavnu nagradu.
Obrati se priređivaču preko obrasca za kontakt „Postavi pitanje“ .
Call centar pozovi na broj: 0800 12 12 13
Sve nagrade će biti poslate dobitnicima u roku od najviše 30 dana od dana prijema obaveštenja, ili kasnije ukoliko je tako sa dobitnikom dogovoreno.

Ako nisi našao odgovor na svoje pitanje, poveži se sa nama.

Call centar broj: 0800 12 12 13 ili pošalji e-mail na informacije@effem.com